Over ons

De meeste senioren verkiezen om in hun eigen woning te blijven wonen.

Toch zijn er soms wat beperkingen in de bestaande woning. Men heeft nog een zitbad en men kan niet zo vlot meer in of uit het bad. Hierdoor bestaat het risico op vallen. Het toilet is vaak te laag, de verlichting is niet perfect of de verwarming is niet optimaal.

Al verschillende jaren legt Seniorencomfort zich toe op het realiseren van aanpassingen in bestaande huizen en appartementen. Zoals het vervangen van uw oud bad of douche in een ruime en aangepaste inloopdouche met antislipvloer, handgrepen en een opklapbaar zitje. En dit zonder grote breekwerken en volledig afgewerkt in één dag. Deze aanpassingen zijn ook ideaal als u nog topfit bent en een must bij thuisverpleging.
Veel klanten hebben spijt dat ze dit niet eerder gedaan hebben.

Dankzij de nieuwste sanitaire toepassingen, plaatsen wij ook een toilet of douche bijna overal in de woning, bijvoorbeeld in of naast uw slaapkamer.

Seniorencomfort beperkt zich niet alleen tot de badkamer. Een extra trapleuning en een paar handgrepen kunnen je thuisomgeving al een stuk aangenamer en veiliger maken. Of bijvoorbeeld een schuine opstap in plaats van een drempel.

Als gespecialiseerd installatiebedrijf zorgt Seniorencomfort ook voor aangepaste verlichting, een parlofoon of een videofoon. Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe of wenst u een extra radiator, geen probleem wie bieden voor alles een oplossing op uw maat.

Wenst u vrijblijvend inlichtingen, bel 0470/62 17 64 of bezoek onze website seniorencomfort.be. Wij komen graag even langs.

Bekijk ook onze afdeling

Door dagelijks in contact te komen met ouderen zien we vaak de vereenzaming. Ons eerste doel, als Senioren-Service, is om dit te doorbreken door terug menselijke contacten in je leven te brengen.

De eentonigheid en het alleen zijn te veranderen, in een aangenamer leven. Met de nodige afwisseling en volledig afgestemd op je eigen behoefte.